2015. december 3., csütörtök

Kiskarácsonyból nagy karácsony hitellel

Nyakunkon a Karácsony, az év vége. Sokan hitelből vásárolnak, akár személyi kölcsönből. Mások szeretnék összerendezni kisebb hiteleiket, esetleg egy komolyabb összeggel kell megtámogatni a családi költségvetést. Mik a lehetőségek, ha nagyobb összegre van szükséged? Igényelhetsz-e reálisan akár 7 000 eurót? A válasz: igen, és ha odafigyelsz, akkor 1 500 eurót is spórolhatsz a visszafizetésen.

Személyi kölcsönben alapvetően olyan élethelyzetekben érdemes gondolkodni, amikor néhány száztól hat-hét ezerig terjedő összegre van viszonylag gyorsan szükséged. A visszafizetés biztosítéka csak az igazolt jövedelmed, ezért a bank számára a személyi kölcsön magasabb kockázattal bír, mint a jelzáloghitelek. Ez az árazásban is meglátszik.


A személyi kölcsön nagy előnye, hogy igen gyorsan a kívánt összeghez juthatsz. A teljes dokumentáció benyújtását követően akár néhány órán belül a számládon lehet a pénz.

Kiskarácsonyból nagy karácsony


Mire számíts?

A bank bekér egy munkáltatói igazolást, bankszámlakivonatokat. Így ellenőrzi a munkabéredet, munkaviszonyodat. Lekérdezi adataidat a bank regiszterből.

Telefonszámlát és közüzemi számlát is be kérhet. Miért? Nem arra kíváncsi, hogy mennyi a villanyszámlád, vagy a telefonköltséged. Pusztán azt akarja látni, hogy milyen a fizetési fegyelmed.

Aki nem fizeti időben a számláit, arról a bank azt gondolhatja, hogy a hiteltörlesztéssel is hasonlóan fog eljárni.

Nagyobb összegre van szükséged?

Nézzük meg, mi szükséges 7 000 igényléséhez! 

Ez az összeg már igen magasnak tekinthető a személyi kölcsönök esetében. Van azonban olyan helyzet, amikor nem tudsz, vagy nem akarsz ingatlanfedezetet felajánlani a hitel mögé. Kizárásos alapon marad a személyi kölcsön. 7 ezer eurót azonban a bankok már nem adnak olyan egyszerűen. 

Irodánknál több száz személyi kölcsönigényléssel találkoztunk már. Ezért most elmondjuk, mire kell figyelned, hogy valóban megkaphasd a hitelt. 

  1. Először is elvárás – bár sok helyen ez nincs feltüntetve -, hogy az átlagnál magasabb munkabérrel rendelkezz, ami bankszámlára érkezik.
  2. Ne mutatkozzon fedezethiány miatti elutasítás a bankszámládon. Ha van hitelkereted, akkor jól mutat, ha használod ugyan, de nem meríted ki teljesen.
  3. Figyelj a fizetési határidőkre! Inkább 1 héttel korábban, mintsem 1 nappal később fizesd be a csekkjeidet.
  4. Inkább hosszabb futamidőt válassz, hogy ne terheld le túlzottan a jövedelmedet. A későbbiekben előtörlesztésre bármikor lesz lehetőséged.
Nagyon fontos, hogy mielőtt személyi kölcsönt igényelsz, alaposan mérd fel a lehetőségeidet.

Kiszámíthatóság

Ma már a bankok kínálatában szép számmal találunk a teljes futamidő alatt fix törlesztést. Különösen nagyobb hitelösszeg és hosszabb futamidő esetén érdemes ezekre a termékekre fókuszálni.

Érdemes továbbá az induló költségeket is megnézni, és ha egy jó akciót találsz, arra csapj le bátran.

Ha félsz az apró betűktől, nem tudod eldönteni melyik hitel a legjobb neked, írj nekünk bátran. 

1 megjegyzés:

Dr Purva Pius írta...

Γεια σε όλους,
Το όνομά μου είναι η κ. Sharon Sim. Ζω στη Σιγκαπούρη και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διασώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο $ 250, 000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλη όπως είμαι μια μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και ο ΘΕΟΣ φόβος δανειστή άνθρωπος δανείου που με βοηθούν με ένα δάνειο των $ 250, 000.00 SG. Δολάριο, είναι ΘΕΟΣ που φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι είναι η κ. Sharon, που σας παραπέμπει σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον Dr Purva Pius, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (urgentloan22@gmail.com) Whats App + 91-8929509036 Σας ευχαριστώ.