2016. január 19., kedd

Boldogság projekt

Gondoskodj most gyermeked jövőjéről

 

A szülők számára a gyermekeik biztonsága és jövője a legfontosabb érték. A világ folyamatosan változik, minden nap egy új élmény, új felfedezés a gyerekekkel. Az örömteli pillanatok feledtetik az aggodalmakat, a félelmeket: mi lenne, ha egy váratlan esemény történne…?

 

gyermek jövő

A gyermek biztosításoknak is több fajtája van, amelyek más és más élethelyzetre nyújtanak megoldást, ráadásul a piacon több mint 28 Biztosító több száz életbiztosítási terméke található meg, így ezek is csak megnehezítik a választást. Akár csak a jelzáloghitelek esetében bank és bank, biztosító és biztosító között is hatalmas különbségek lehetnek a számok tekintetében. Ráadásul ilyen kötvényt az ember 10-20 évre köt így egy megfelelő döntéssel hosszú távon több ezer euróval több pénz maradhat gyermekeinknek.

Természetesen Tőled sem várható el, hogy a teljes piacot egy helyen lássd és a Biztosítók ügyfélszolgálatain több órát vagy napot sorban állással töltve kiválaszd gyermekednek a legkedvezőbbet. Szerencsére erre nincs is szükség, mert a viplifeds.blogspot.sk fő célja, a tájékoztatáson kívül, hogy ezeket a terheket is levegyük a válladról. Tapasztalt munkatársaink egy díjmentes személyes tanácsadás keretein belül Dunaszerdahely és környékén a rendelkezésedre állnak, hogy valóban objektíven és függetlenül válasszák ki az igényeidhez leginkább illeszkedő megoldást.

Amennyiben már rendelkezel bármilyen biztosítással, de nem vagy biztos benne, hogy az a lejáratkor is a legjobb lesz, akkor is szívesen várjuk megkeresésed, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy rengeteg családnál  futnak még elavult életbiztosítási konstrukciók. Ezek jellemzően olyan kötvények, ahol lejáratkor az ügyfél jobb esetben csak a befizetett pénzét kapja vissza, de az sem ritka, hogy bukik rajta! Egy díjmentes felülvizsgálattal és “korszerűsítéssel” ezek a szerződések kedvezőbbre cserélhetőek, amely így a lejárat végén magasabb összegű kifizetést eredményez.

Ingyenesen igénybe veheted kalkulátorunkat illetve kérdésedre munkatársaink kézségesen válaszolnak.
További boldogsággal megtelt napot kíván Kovács Krisztián - független elemző

 

1 megjegyzés:

Dr Purva Pius írta...

Γεια σε όλους,
Το όνομά μου είναι η κ. Sharon Sim. Ζω στη Σιγκαπούρη και σήμερα είμαι ευτυχισμένη γυναίκα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που διασώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα αναφερθώ σε οποιοδήποτε πρόσωπο που ψάχνει δάνειο σε αυτόν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο $ 250, 000,00 για να ξεκινήσω τη ζωή μου όλη όπως είμαι μια μητέρα με 3 παιδιά που γνώρισα αυτό ειλικρινής και ο ΘΕΟΣ φόβος δανειστή άνθρωπος δανείου που με βοηθούν με ένα δάνειο των $ 250, 000.00 SG. Δολάριο, είναι ΘΕΟΣ που φοβάται τον άνθρωπο, αν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να του πείτε ότι είναι η κ. Sharon, που σας παραπέμπει σε αυτόν. επικοινωνήστε με τον Dr Purva Pius, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (urgentloan22@gmail.com) Whats App + 91-8929509036 Σας ευχαριστώ.